duminică, 1 mai 2011

Tectonica sentimentelor.

 R: -Dianne..daca ai sti..atunci cand mi-ai spus toate lucrurile acelea..eu de fapt,poate nu ai observat am stat privind in gol,nemiscat,o buna bucata de timp.
 D: -Da..si ce-i cu asta?Mi-ai spus ca nu mai iubesti.
 R:-Nu Dianne,atunci cand mi-ai spus tu toate acele lucruri,care nu erau adevarate,acum stiu..eu ti-am spus ca simteam la fel..doar pentru ca un orgoliu mare ca al tau este imposibil sa nu il molipseasca si pe celalalt..pe mine.Tu nu ai putut sa imi oferi sentimentele tale.Mandria si orgoliul au fost atat de mari incat nu au facut decat sa distruga..sa te distruga.
D:-Dumnezeule,Richard...Am produs toata mascarada asta si te-am aruncat ca o proasta in bratele ei..doar ca sa ma razbun..si asta pentru ce?Tu ma iubeai...
R:-Tectonica Sentimentelor,Dianne.Mai ti minte?
D:-Uhm..nu stiu.
R:-In seara aceea cand am vorbit..
D:-Ahh,da! Tectonica sentimentelor.La fel ca placile pamantului care se misca neincetat,isi schimba necontenit forma,provoaca multe cutremure..
R:-Deci sti..
D:-Da..dar eu ce am facut?!?Am miscat placile acelea pana am produs un dezastru!Si acum?Privesc cum acest dezastru a distrus totul,insa doar pentru un nou inceput.Prin razbunarea mea v-am umilit pe amandoi..v-am adus atat de 'jos'..Numai prin aceasta umilinta voi ati putut fi impreuna..atat de uniti si atat de puternici unul pentru celalat.
D:-Acum pleaca..te asteapta o viata!


R:-Te iubesc!
D:-Si eu te iubesc Richard.




~''~

2 comentarii: