joi, 14 mai 2009

Curaj:>

Cateodata te gandesti ca poate ar fi fost mai bine daca ai fi spus acel lucru atunci?Sa il fi spus la momentul potrivit...nici mai tarziu nici mai devreme.Dar ti'a lipsit curajul.

Daca ai simtit cateodata nevoia sa te aperi,replincand,ai tacut....de ce? ti'a lipsit curajul.

Poate ar fi fost mai bine sa ii spui pana nu era prea tarziu sau poate a fost mai bine ca ai tacut.Pentru ca totul a ramas in tine...si tot ce ai fi avut de spus...ai pastrat.Ti'a lipsit curajul.

Te intrebi oare 'Chiar trebuie sa spun,chiar trebuie sa stie,poate nu il/o intereseaza'.Sau poate da,poate conteaza,indiferent de ceea ce ai avea de spus.


Poate te va asculta fara sa te intrerupa si la sfarsit iti va multumi ca i'ai spus adevarul.Sau...poate ca nu va fi de acord cu tine...insa tu sti ca ai avut curajul sa spui ce ai avut de spus.:)

7 comentarii:

  1. fara cuvinte bu...ai spus tot:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa ai curaj sa spui adevaru' chiar daca acesta doare,trebuie sa ai curaj sa spui ce simti chiar daca cei din jur nus de acord cu tine,trebuie sa ai curaj sa fi Tu.....

    RăspundețiȘtergere
  3. of ce frumos bianca ;x.
    chiar mi'a placut ce ai zis.
    anna >:D<.

    RăspundețiȘtergere
  4. Penibil sa-mi bag .... o fata de 16 ani da ea sfaturi despre curaj..de parca ai stii ce e ala..teoretic stii , practic nu...penibil e cel mai potrivic cuvant...lasa-ti sufletu artistic inauntru si nu mai scrie ca te faci de ras...Dar nu..hai toata lumea...sa dam toti sfaturi..siigur..toti stim ce e aia viata..PENIBIL !

    RăspundețiȘtergere
  5. Si acuma normal ca o sa stearga commentu..ca n-are CURAJU sa-l lase...numa commuri bune pe blog..mi-a mai sters cateva..vai tu ce curaj ai in tine...vezi sa nu dai p-afara

    RăspundețiȘtergere
  6. aici e o problema:))...din moment ce nu intelegi ce s'a scris,mai bine las'o balta:-j.Fiind blogul meu am dreptul sa scriu ce vreau,da cum bine ai zis,se primesc si critici nu numai de bine;).

    RăspundețiȘtergere
  7. si app data viitoare poate te semnezi si tu nu?=))

    RăspundețiȘtergere